Semi Automatische Zuiger Vloeistof Vulmachine

Invoering

De volumetrische zuiger vulmachines van VKPAK combineren precisie, snelheid en veelzijdigheid in vultechnologie ontworpen voor vloeistoffen, pasta’s, crèmes en andere viskeuze producten. Onze lijn van vloeibare vulmachines komt in een verscheidenheid van configuraties: van halfautomatische zuigervulmachines voor kleine containers tot heavy-duty apparatuur ontworpen voor high-speed, high-cycle automatisch. VKPAK’s zuiger vulmachines hebben verschillende nozzle maten om aan specifieke productie eisen te voldoen en de efficiëntie te maximaliseren.

Deze enige hoofd horizontale vloeibare vulmachine is een semi-automatisch het vullen materiaal, dat op fabriek wordt gebaseerd is introductie van geavanceerde het vullen machinetechnologie in Europa en Amerika, transformatie en innovatie van het product, wordt de machine gemaakt van 304 roestvrij staal verwijderbaar werktuig-vrij schoon, eenvoudige en redelijke structuur, hoge het vullen nauwkeurigheid, Gemakkelijk te werken; De machine kan voet-bediende of foto-elektrische schakelaarcontrole het vullen zijn en kan automatisch online worden gevuld; geschikt voor een verscheidenheid van viskeuze materialen, die wijd in geneesmiddel, schoonheidsmiddel, voedsel, pesticiden en de speciale industrieën worden gebruikt, is het ideale middelgrote en hoge viscositeits vloeibare het vullen materiaal.


Deze semi automatische vloeibare die vulmachine door cilinder wordt gedreven. De zuiger die van roestvrij staalmaterialen met driewegklep wordt gemaakt controleert de stroom van vloeistof en de magnetische rietschakelaar die cilinder controleren kan het vullende volume regelen.Deze zuiger vullende machine is geschikt voor al vloeistof zonder deeltjes.

Gewoonlijk, de semi-automatische vloeibare vulmachine in enige vullende Pijp of dubbele vullende pijp volgens de behoeften van verschillende klanten wordt verdeeld. De foto volgt:

Enkele hoofd vulmachine

Enkele hoofd vulmachine

Twee hoofd vulmachine

Twee hoofd vulmachine

Structuur:

Toepassingen:

Geschikt voor parfum, toiletwater, oogdruppels, nagellak, sesamolie, wijn, likeur, batterijvloeistof, wasmiddel en andere vloeibare vulling met lage dosis, is ideaal voor uw bedrading of stand-alone gebruik. De machine is gemakkelijk te handhaven, vereist geen speciale onderhoudshulpmiddelen, heeft een hoge het vullen nauwkeurigheid, zal er geen lekkagefenomeen, volgens uw speciale vereisten van het aantal douane het vullen mond zijn.

Vulprincipe:

De machine is een halfautomatische zuiger vulmachine, die wordt aangedreven door een cilinder om materiaal af te zuigen en uit te werpen. De materiaalstroom wordt geregeld door een roterende driewegklep. De slag van de cilinder kan worden geregeld door de reed-schakelaar. Het vulvolume kan worden aangepast, U kunt de inlaatluchtcilinder aanpassen om snel of langzaam vullen te bereiken.

Videos:

video play button
video play button

Technische Parameters

ModelVKPAK-SPF
VoltageAC220V
Power20W
Filling range10-100ml/30-300ml/50-500ml/100-1000ml/500-2500ml/1000-5000ml
Ptoduction speed5-30pcs/min
Air pressure0.4-0.6mpa
Suit bottle cap diameter≥50mm
Filling heads1 or 2
Note: Contact with materials are made of 304 stainless steel.

Kenmerken:

1. De machine is gemaakt van roestvrij staal 304, en voldoet aan de GMP-vereisten;
2. Vulcapaciteit en vulsnelheid kunnen worden aangepast;
3. Vullend systeem snel versieontwerp, gemakkelijk aan wasbaar na gebruikt;
4. De pneumatische componenten zijn adoped top-merk pneumatische componenten;
5. Gebruikend PTFE-verbindingen en siliconeverbindingen (verdraag op hoge temperatuur, zuur en alkali bestand, en niet-toxische milieubescherming);
6. Vullende mond anti-trekt, anti-druppelontwerp;
7. Snelle vullende snelheid, hoge het vullen nauwkeurigheid;
8. Kan met een verscheidenheid van materiaal, zoals plastic kop het verzegelen machine, plastic doos het verzegelen machine, plastic zak het verzegelen machine, vacuüm verpakkende machine worden gebruikt;
9. Speciale specificaties kunnen worden aangepast.

Wij kunnen de apparatuur aanpassen aan de behoeften van klanten. De volgende zijn de gemeenschappelijke aangepaste modellen van semi-automatische zuiger vloeibare vulmachines.

Verticale semi-automatische vloeistof vulmachine

De machine voegt een het landen kader aan de standaardmachine toe, eenvoudige structuur, hoge nauwkeurigheid en gemakkelijk de verrichting, kostuum voor geneeskunde dagelijks gebruik foodstuff pesticide en een ander speciaal ingediend. Het is het beste materiaal om vloeistof en deeg te vullen. De overeenstemming aan GMP, de delen die met materiaal verbinden wordt allen gemaakt van roestvrij staal. De machine met het vullen van volume regelbaar handvat, het vullen van snelheid kan ook worden veranderd aangezien u houdt van, hoge nauwkeurigheid. Vullende pijp die met pijpmodel, dubbel pijpmodel en het model van het explosiebewijs wordt ontworpen.
Verticale semi-automatische vloeistof vulmachine
ItemsParameters
Voltage220V±5V, 110V±5V
Current1A
Power10W
Air Pressure0.4-06MPa
Filling Speed5-30Bottles/min
Filling Accuracy±0.5%-±1%
ModelFilling Range (mL)Preferred Filling Range
VKYD1005-10010-100
VKYD30030-300100-300
VKYD50050-500200-500
VKYD100080-1000300-1000
VKYD2500500-25001000-2500
VKYD50001500-50002000-5000

VKPAK past de halfautomatische vulmachine volgens het materiaal en de container van de klant aan, als u in onze machine geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren.