Semi Automatische Pasta Vulmachine

Invoering

Deze halfautomatische pasta vulmachine is een halfautomatische zuigertype vuller. Het materiaal wordt door een zuiger gepompt die wordt aangedreven door een cilinder en de stroomrichting wordt gecontroleerd door een roterende klep. De cilinderslag wordt gecontroleerd door een signaalklep en het vullende bedrag kan door een handwiel worden aangepast.

Deze vulmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor deeg en saus die van hoge consistentie is.

De pasta vulmachine kan met verschillende soorten tank, zoals roud tank, vierkante tank, de tank met roerder en de tank met het verwarmen worden uitgerust, en het volume van de tank kan worden aangepast.


De pasta vulmachine wordt gebruikt van tomatensaus, pindakaas, sladressing, chilisaus, bonenpasta, sesam, jam, sauzen, pastasaus en het speciale industriepasta vullen.

De machine is een halfautomatische zuiger vulmachine, die door een cilinder wordt gedreven om materiaal te halen en uit te werpen. De materiaalstroom wordt geregeld door een roterende driewegklep. De slag van de cilinder kan worden geregeld door de reed-schakelaar. Het vulvolume kan worden aangepast. U kunt de luchtinlaatcilinder aanpassen om snel of langzaam te vullen.

Gewoonlijk, de semi-automatische pasta vulmachine die in enige vullende pijp of dubbele vullende pijp volgens de behoeften van verschillende klanten wordt verdeeld. De foto volgt:

Enkele hoofd vulmachine

Enkele hoofd vulmachine

Twee hoofd vulmachine

Twee hoofd vulmachine

Structuur:

ModelVKSPF-100VKSPF-300VKSPF-500VKSPF-1000
VKSPF-2000
VKSPF-5000
TypePneumatic
AutomaticitySemi-automatic
Filling volume10-100ML30-300ML50-500ML100-1000ML200-2000ML500-5000ML
Filling speed10-30 bottles/min
Dimension86*23*24CM86*23*24CM90*23*25CM95*27*29CM105*27*30CM127*27*35CM
Net weight22KG25KG30KG35KG40KG45KG
ToepassingVloeistof en pasta zoals shampoo, olie, honing, tandpasta, gezichtscrème, inkt, verf, yoghurt enz.
NoteU kunt een geschikt model kiezen volgens uw product en vulbereik. Wij zullen een trechter of een buis voor de machine dienovereenkomstig uitrusten.

Videos:

video play button
video play button

Kenmerken:

1. Keurt high-end gasdrukmeter goed, is de verrichting nauwkeuriger.

2. De machine dynamische structuursectie keurt Duitsland FESTO en Taiwan AirTAC enz. pneumatische componenten goed, worden de materiële contactdelen gemaakt van 304L roestvrij staal, ontmoeten GMP-goedkeuringsverzoek.

3. De nauwkeurige controleklep, lang beroepsleven, verzekert vullend product regelmatig kan lopen.

4. De vullende nauwkeurigheid is hoog, binnen het vullen van waaier, kunnen het vullende volume en de vullende snelheid bij uw optie worden geplaatst.

5. De dubbele solenoïdekleppen en de dubbele cilinders, de twee vullende hoofden kunnen vullend volume en het vullen snelheid onafhankelijk plaatsen, zodat kunt u enige pijp het vullen of het dubbele pijpen vullen kiezen.

6. De vullende hoofden keuren druppel-bewijs en het opheffende vullende apparaat goed.

Wij kunnen het materiaal volgens de behoeften van klanten aanpassen. De volgende zijn de gemeenschappelijke aangepaste modellen van halfautomatische pastavulmachines.

Semi Automatische Pasta Vulmachine met mengtank (u-type trechter)

De machine verandert de standaard ronde trechter in een U-vormige trechter, en is uitgerust met een automatische roerfunctie. De trechter heeft een grotere capaciteit en is geschikt voor het vullen van materialen met een hoge viscositeit en kleine deeltjes.

Deze machine met mengmachine kan worden gebruikt voor zeer viskeuze vloeistoffen. Het kan worden gebruikt aan chemisch, voedsel, pesticiden en andere speciale industrieën. Het kan worden gevuld met materialen met hoge viscositeit zoals honing/saus/tandpasta, en kan worden gevuld met gegranuleerde materialen zoals chilisaus/sesamsaus. Het is het meest ideale vulmateriaal voor het deeg of de viskeuze vloeistof.

Semi Automatische Pasta Vulmachine met mengtank (u-type trechter)
video play button
Voltage220V/50Hz or 110V/60HzSpecial FunctionU-Shaped Mixing Stirring
PlugEuropean / British / American / Australian Standard etc(According to your needs. Please contact us.)
ApplicationPaste High Viscosity Liquid (Honey / sauce / toothpaste / chili sauce / sesame sauce, etc.)
Automatic GradeSemi AutomaticHopper capacity80L
Work ModePneumatic and ElectricFilling HeadSingle Head or Double Heads
Filling MaterialPaste High Viscosity LiquidFilling Speed10-30 Bottles/min
Applicable Air Pressure0.6-0.9mpaAir Compressor1.5hp
Air Capacity>60LNozzle Size4mm/8mm/12mm (Can be customize)
Opmerking: De machine bevat geen luchtcompressor, pls bereid het zelf voor.
De bovengenoemde parameters voor slechts verwijzing. De machine bevordert constant.
De parameters kunnen de daadwerkelijke verschillen veroorzaken, gelieve te begrijpen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor om het even welke douanerechten of de invoerbelasting, het is de verantwoordelijkheid van de koper.

Halfautomatische vulmachine met menging + verwarmende trechter

Deze machine voegt meng- en verwarmingsfunctie toe aan de standaard trechter, die geschikt is voor het verpakken van producten met kleine deeltjes of die verwarmd moeten worden om het materiaal vloeibaar te houden, zoals: jam, honing, enz. De mengfunctie maakt de kleine deeltjes gelijkmatig gemengd in de vloeistof, en de verwarmingsfunctie maakt het gemakkelijker om materialen met een slechte vloeibaarheid bij kamertemperatuur te laten stromen en dus gemakkelijk te vullen.
Halfautomatische vulmachine met menging + verwarmende trechter
video play button

VKPAK past de halfautomatische vulmachine volgens het materiaal en de container van de klant aan, als u in onze machine geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren.